Dış İlişkiler ve Enformasyon Müdürlüğü

Dış İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü

Dış İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü, üniversitemizi ziyaret eden önemli kişilerin ağırlanmasında protokol sürecinin en iyi şekilde işlemesini sağlar. Gelecek başarılarının ilk adımını mezun olarak atmaya hazırlanan öğrencilerimize unutulmaz bir mezuniyet deneyimi yaşatmak için her yıl daha çok çalışır. Kampüslerimizdeki etkinlik organizasyonlarının, reklam ve tanıtım temelli projelerin İTÜ’nün yüksek faydası gözetilerek gerçekleşmesinde rol alır.

Ne yapar?

• Üniversitemizin resmî törenlerini, açılış ve kutlama etkinliklerini düzenler.
  • DİPM tarafından düzenlenen; açılış töreni, 10 Kasım Ulu Önder Atatürk’ü Anma Töreni, yılsonu toplantısı, İTÜ Günü, mezuniyet törenleri gibi etkinlikleri hazırlar.
  • Üniversitemiz resmî tören organizasyonlarına ait görsel malzemeyi dijital olarak arşivler.
  • Protokol listelerini düzenler ve organizasyonlarda protokol düzenini sağlar.
  • Rektörlük tarafından ulusal ve uluslararası heyetlerin ağırlanmasında yer alır ve ilgili birimlerle iş birliği yapar.
  • Rektörlük makamının resmi ziyaretlerinde verilecek hediyelerin organizasyonunu yapar.
  • Süleyman Demirel Kültür Merkezi ve Mustafa Kemal Amfisi’nde yapılmak istenen; kongre, seminer, sempozyum, eğitim, kültür ve sanat organizasyonları için rezervasyon-tahsis işlemlerini yürütür, gerekli altyapı hizmetlerini sunar.
  • Kampüslerimizde tanıtım amaçlı yapılacak etkinliklerin izin işlemlerini takip eder.

didem-yucel-2
Şube Müdürü
Didem Yücel

Adres: İTÜ Ayazağa Kampüsü, Eski Rektörlük Binası, 34469, Maslak - İSTANBUL